Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Budějovičtí volejbalisté otočili utkání proti ČZU, Zlín jasně přehrál Kladno

Praha - Volejbalisté Českých Budějovic na úvod sezony potvrdili roli spolufavorita extraligy a vyhráli v Praze nad ČZU 3:1. Výborný výkon na servisu předvedla chilská posila Jihostroje univerzál Sebastian Gevert, jenž po prohraném prvním setu zavelel k obratu. Tři body v prvním kole získaly také týmy Karlovarska a Zlína, výhry v pěti setech vybojovaly Ostrava a Benátky nad Jizerou. Repríza posledního finále mezi libereckým obhájcem titulu a Brnem je na programu až v úterý, přímý přenos můžete sledovat od 17:55 na ČT sport a našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih volejbalového utkání Kladno - Zlín

České Budějovice, obhajující bronz, začaly v Praze prohraným prvním setem 20:25, ale pak už dominovaly. "Jako každý první zápas v sezoně byl ze začátku se spoustou chyb a velkou nervozitou. Domácí zaslouženě vyhráli první set, my jsme se pak zlepšili jak na servisu, tak i v útoku," řekl kouč hostů Jan Svoboda.

Tým ČZU vedl nově Miroslav Malán, jehož v Benátkách vystřídal Pavel Třešňák. Ten se svými svěřenci ve středočeském derby uspěl v Odolene Vodě 3:2. Souboj dalších nových koučů se odehrál v Ostravě. Na její lavičku se vrátil Zdeněk Šmejkal a Příbram s Martinem Kopem porazili ostravští hráči 3:2.

Velké ambice nepotvrdilo Kladno, které doma prohrálo se Zlínem 0:3. Stejným poměrem si Karlovarsko poradilo s Ústím nad Labem. S hosty se zase vrátil do svého bývalého působiště trenér Petr Brom. 

Uniqa extraliga volejbalistů - 1. kolo:

Ostrava - Příbram 3:2 (22, -25, 15, -30, 8), ČZU Praha - České Budějovice 1:3 (20, -16, -13, -16), Karlovarsko - Ústí nad Labem 3:0 (20, 18, 11), Kladno - Zlín 0:3 (-16, -20, -18), Odolena Voda - Benátky nad Jizerou 2:3 (23, 22, -20, -19, -13). 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články