Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Finálovou reprízu vyhráli volejbalisté Českých Budějovic

České Budějovice - Volejbalisté Českých Budějovic porazili v dohrávce druhého kola extraligy liberecké obhájce titulu hladce 3:0. V repríze finálového duelu minulé sezony nedali svému jarnímu přemožiteli šanci, nejdramatičtější první set skončil poměrem 25:21. V základní sestavě vítězného mužstva se poprvé před domácím publikem představili brazilský univerzál Maciel a libero Martin Kryštof, vyhlášený nejlepším hráčem zápasu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice - Liberec

Domácí trenér Jan Svoboda označil za rozhodující faktor obranu. "Výborně jsme bránili, byla tam spousta bloků i nadražených balonů. Tak snadnou výhru jsem nečekal, ale za 3:0 s Libercem jsme rádi, zelené retro dresy se osvědčily," řekl.

Liberecký kouč Michal Nekola souhlasil, že hostující hráči se neprosadili v útoku. "Měli jsme strašně malé procento úspěšnosti a nebylo to jen o univerzálovi, z útočících hráčů se neprosadil nikdo. Proti tak dobře hrajícímu soupeři jsme neměli šanci," uvedl Nekola, jemuž chyběl zraněný Patucha.

V tabulce se vítězní Jihočeši přiřadili ke stoprocentně úspěšné trojici Karlovarsko, Odolena Voda, Brno, kvůli jednomu prohranému setu z úvodního kola jim patří druhé místo. Liberec je šestý.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články