Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Volejbalistky Prostějova opět narazí na Eczacibasi i Police

Vídeň - Prostějovské volejbalistky ve skupině Ligy mistryň narazí i na obhájkyně trofeje, turecký velkoklub Eczacibasi Istanbul. Zopakují si také dvojzápas s polským celkem Chemik Police a při osmé účasti v soutěži bude jejich třetím soupeřem ve skupině C italské Pomi Casalmaggiore.

Ilustrační foto

Hráčky Prostějova v uplynulém ročníku Ligy mistryň dokázaly postoupit ze "skupiny smrti" i díky vítězství v Polsku nad Policemi 3:2, v play-off ale na Eczacibasi nestačily. Pozdějším šampionkám podlehly 1:3 a 0:3.

Mistři mužské extraligy z Dukly Liberec, kteří si nejlepší klubovou soutěž zahrají poprvé od sezony 2003/04, mají ve skupině E polský Belchatów, italský celek Lube Civitanova (bývalá Macerata) a belgické Roeselare.

Liberci se splnilo přání mít ve skupině soupeře z Polska, ze země úřadujících mistrů světa, proslulé diváckým zájmem. "Polský fanoušek si určitě cestu do Liberce najde," řekl trenér Dukly Michal Nekola. "Spolufavoritem skupiny bude také italská Civitanova, celá skupina je hodně atraktivní. Pro nás to bude zkušenost a zážitek, hlavně chceme předvádět co nejlepší volejbal, aby se líbil fanouškům," přál si.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články