Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Olomouc doma nestačila na Bursu, prohrála 0:3

Olomouc – Porážkou vstoupily do třetího kola evropského Vyzývacího poháru volejbalistky Univerzity Palackého Olomouc. Výbornou pozici pro odvetu si v jejich hale vytvořila turecká Bursa, která si odvezla pro ni velmi nadějnou výhru 3:0 na sety.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih volejbalového utkání Olomouc - Bursa

Sedmý tým turecké ligy přijížděl do Olomouce jako favorit a tuto roli od prvních míčů plnil. Bursa hned v úvodu vedla 5:0 a první set nakonec ovládla 25:19. Hanačky jen potvrdily, že neprožívají zrovna šťastný podzim. V lize se jim nedaří a Vyzývací pohár jim zbyl jako soutěž útěchy, když je v Poháru CEV vyřadil průměrný tým z Belgie.

Také tentokrát hosté se třemi legionářkami v sestavě zvýšili obrátky pokaždé, když potřebovali, a další dva sety vyhráli snadno 25:16 a 25:13. Vysokoškolačky tak k postupu musejí v Turecku vyhrát minimálně 3:1 a ještě věřit v úspěch ve zlatém setu. Odveta v Turecku se hraje 17. prosince.

UP Olomouc - Bursa BBSK 0:3 (-19, -16, -13)

Nejvíce bodů: Schandlová a Kojdová po 9, Rutarová 8 - Bozová 16, Riverová-Brensová 14. Rozhodčí: Caltabiano (It.), Geldofová (Niz.). Čas: 72 min. Diváci: 400.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články