Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Volejbalistky Prostějova se protrápily k výhře nad Olomoucí

Prostějov - Hanácké derby mezi domácím suverénem posledních pěti let a obhájcem bronzové medaile bylo zcela vyrovnané, naopak do poloviny zápasu měly navrch díky výbornému servisu olomoucké hráčky, až pak se prosadil Prostějov. Díky vydřené výhře uhájil první příčku v tabulce.

V prvním setu přitom domácí jasný favorit prohrával už 3:11 a v koncovce 22:24, ale celkem tři setboly odvrátil. Pak se dočkala dílčího úspěchu Olomouc a za stavu 1:1 byl výsledek stále otevřený.

"Dělaly jsme strašně moc chyb, stále nám nefunguje obrana. Jediným řešením je teď jít do sebe a dva dny extrémně makat, abychom proti Cannes neudělaly doma ostudu," připomněla domácí kapitánka Solange Soaresová další vystoupení Prostějova ve středu v Lize mistryň.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání volejbalistek Prostějov - Olomouc

Olomouc na půdě domácích šampionek potvrdila, že má letos kvalitnější kádr než v minulých letech. "Odehráli jsme docela povedené utkání. Dařilo se nám Prostějov většinu času tlačit natolik, že neměl celý zápas nic jistého," řekl trenér Olomouce Jiří Teplý.

"Vinou špatné přihrávky jsme se hlavně v prvních dvou setech dostávali pod tlak. Vzniklá nejistota se přenášela do celé naší hry a zejména do útoku, jenž zdaleka nedosahoval obvyklé úspěšnosti," citoval trenéra Miroslava Čadu klubový web Prostějova.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články