Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Volejbalistky Prostějova se v Baku rozloučí s Ligou mistryň

Baku - Prostějovské volejbalistky se loučí s Ligou mistryň a na palubovce favorizované Rabity Baku se pokusí odehrát důstojnou partii. V předchozích pěti kolech nezískaly české mistryně ani bod a uhrály pouze jediný set. Zápas v Ázerbájdžánu nic nezmění na pořadí obou týmů v tabulce, protože zatím stoprocentní Rabita skupinu B s jistotou vyhraje, Hanačky skončí poslední. Utkání sledujte v přímém přenosu od 13:55 na ČT sport a našem webu.

"Musíme se pokusit zabojovat, a pokud by se naskytla příležitost, tak uhrát případně i set," řekl kouč Miroslav Čada. Jeho tým v prvním vzájemném duelu v domácím prostředí neuhrál ani set. "V prvních dvou setech jsme ale sehráli vyrovnanou partii a nezvládli až koncovku. Pokud by se nám tento výkon podařilo zopakovat, tak bych byl spokojen. Už nemáme co ztratit, takže můžeme hrát naprosto bez zábran," doplnil Čada.

V Baku ale bude postrádat tři zraněné opory, smečařky Melichárkovou s Kossányiovou a nahrávačku Jelínkovou. Zdravotní problémy trápí i Chlumskou, Goncalves De Assisovou, Miletičovou a Gomesovou, ty ale v Baku nastoupí. Rabita dosud ztratila v soutěži jen tři sety a má plný počet bodů. "Zřejmě proti nám nenastoupí v nejsilnějším složení. Ovšem Rabita má i velmi silnou lavičku a hráčky, které nedostávaly tolik příležitostí, se budou chtít předvést," řekl Čada.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články