Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Volejbalisté na závěr Evropské ligy porazili Rakousko

Hard - Čeští volejbalisté zakončili své účinkování v Evropské lize vítězstvím 3:0 nad Rakouskem. Šanci na postup do závěrečného turnaje jim v souběžném zápase skupiny A v Košicích sebrali Slováci, kteří zdolali Izrael 3:1 a zajistili si lepší konečnou bilanci v porovnání týmů z druhých míst.

Čeští volejbalisté
zdroj: ISIFA

Na posledním turnaji skupiny B v Hardu předtím čeští svěřenci trenéra Stewarta Bernarda prohráli s Nizozemskem i s Tureckem. Oba jejich přemožitelé se za týden v Ankaře představí ve Final Four - Nizozemci jako vítězové skupiny, Turci jakožto pořádající země. Ze skupiny A postoupilo vedle obhájců loňského prvenství Slováků ještě Španělsko. Rakouský tým měl lepší začátky setů, ale o náskok pokaždé přišel - v prvním dějství už v průběhu sady, v druhém pak až v koncovce po neproměněném setbolu. Naopak třetí sada se nesla v české režii hned od úvodních míčů.

Rakousko - ČR 0:3 (-18, -25, -20)

Rozhodčí: Stanisic (Švýc.), Ambarkov (Mak.). Čas: 84 min. Sestava a body ČR: Král 10, Janouch 1, Bartoš 6, Sobotka 3, D. Konečný 17, Linz 12, libero Kopáček - Boula, Zajíček 1. Trenér: Bernard.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články