Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Házenkáři Lovosic znovu vyhráli, v čele zůstává Brno

Praha – Házenkáři Lovosic zvládli i dohrávku 4. kola extraligy a porazili Karvinou 23:19. Jako jediný celek tabulky tak stále zůstávají bez ztráty jediného bodu. V čele se však i nadále drží Brno, které má na kontě o utkání více. Brněnští hráči si již v sobotu "smlsli" na Přerovu a nadělili mu 36 branek. Bez prohry je také třetí Jičín, zuberským obhájcům titulu patří čtvrtá příčka.

Házená
zdroj: Isifa

Karviná, která do roku 2010 kralovala sedm let bez přestávky české házené, hrála dnes v lovosické hale dlouho vyrovnanou partii. Domácí ji rozhodli až v 58. minutě po Škvařilově akci, po níž odskočili na dvoubrankový rozdíl (21:19), a náskok už nepustili. V závěru Lovosice podržel gólman Adamík.

Brno v sobotu deklasovalo poslední Přerov 36:19, mistři ze Zubří odčinili porážku z minulého víkendu výhrou nad Hranicemi 34:29. Jurka k tomu přispěl deseti góly, z toho polovinu dal ze sedmimetrových hodů. Dukla už v pátek zdolala Plzeň 27:24 a Kopřivnice ještě o den dříve porazila o tři trefy Frýdek-Místek. Ve čtvrtém kole tak vyhrál pokaždé domácí tým.

Je nám líto, video expirovalo.
HK A.S.A. Město Lovosice - HCB OKD Karviná

Hlavní zprávy

Nejčtenější články