Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Amstel Gold Race

Chrudim přežila desetimetrový kop v závěru a Litoměřice zdolala 2:1

Souboj dvou ambiciózních týmů ovládl ten favorizovaný. V předehrávce třetího kola Varta futsal ligy hráči Era-Packu Chrudim zvítězili na palubovce Litoměřic 2:1. Tři body jim zajistily trefy Bagatiniho a Slováčka z úvodní desetiminutovky. Za domácí snížil pět minut před koncem Fabricio, ale dvě minuty nato neproměnil desetimetrový kop Hrubý. 

Radost chrudimských futsalistů
zdroj: FK ERA-PACK Chrudim autor: Ivana Hošková

Gardeline Litoměřice určitě nemají kádr na to, aby po třech zápasech zaujímaly s jedním bodem osmou příčku. Po remíze s Českou Lípou (2:2) a prohře s nováčkem Uherským Hradištěm (2:4) ale svěřenci Marka Kopeckého předvedli proti favoritovi soutěže Chrudimi alespoň zlepšený výkon.

Ten se však dostavil až s postupem času. Úvod utkání hraného v Lovosicích Gardeline nezachytil. Po 27 sekundách se prosadil po rozehrávce rohového kopu od Romana Mareše úspěšnou dorážkou Antonio Bagatini.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litoměřice - Chrudim

Hned v deváté minutě na něj navázal spoluhráč Matěj Slováček, který usměrnil do sítě standardku kapitána Tomáše Koudelky. Do druhého poločasu však vstoupili hosté jakoby na "půl plynu". Litoměřice se dostaly do hry a pohotovou střelou bodlem přesně k tyči se prosadil Fabricio.

Tři minuty scházely do konce, když Slováček srazil Vítězslava Hrubého a vzhledem k pěti akumulovaným faulům přišel desetimetrový kop. Míč si postavil sám Hrubý, ale trefil tyč. Ze stejné standardní situace poté tři vteřiny před koncem pohořel na Václavu Kubíčkovi Bagatini.

Chrudim zvládla i druhé utkání v sezoně a se skóre 21:7 vévodí tabulce. Navíc se dobře připravila na vstup do Ligy mistrů.

Varta futsal ligy - předehrávka 3. kola:

Gardenline Litoměřice – Era-Pack Chrudim 1:2 (0:2)

Branky: 35. Fabricio - 1. Bagatini, 9. Slováček

Hlavní zprávy

Nejčtenější články