Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chrudim slaví desátý titul v řadě, Benago porazila 7:5

Chrudim - Podesáté za sebou a celkově už podvanácté v historii se futsalisté Chrudimi stali ligovými mistry. Hegemon poslední dekády porazil ve finálové sérii Benago 3:0 na zápasy, mistrovský titul stvrdil domácím vítězstvím 7:5.

Benago sice poslal do vedení už v první minutě Brahimi, ale favorit skóre brzy otočil. Během sedmi minut se trefili Max, Roman Mareš a dvakrát kapitán Lukáš Rešetár. Z penalty snížil další český reprezentant Michal Belej, ale ještě před pauzou dal gól na 5:2 Sidnei.

I po změně stran fanoušci viděli hodně ofenzivní futsal. Dentinho zařídil šestý zásah Chrudimi, Zruč se však díky Belejovi a Marcelovi přiblížila na rozdíl dvou branek.

Ve 33. minutě domácí uklidnil sedmým zásahem Koudelka a chvíli po něm měl poslední slovo Brahimi. Hosté tak chrudimské oslavy nedokázali ani oddálit. ERA-PACK se díky zisku titulu může opět těšit na účast v evropském Futsal Cupu. 

Chrudim - Zruč nad Sázavou 7:5 (5:2)

Branky: 11. a 14. Rešetár, 7. Max, 10. R. Mareš, 19. Sidnei, 23. Dentinho, 33. Koudelka - 1. a 34. Brahimi, 18. a 25. Belej, 30. Marcelo. Konečný stav série: 3:0.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články