Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chrudim nedala Benagu šanci a udělala první krok k finále

Chrudim – Doposud suverénní jízdu hráčů Chrudimi v play-off futsalové ligy nedokázalo zastavit ani Benago. To v prvním zápase semifinále na půdě obhájce titulu prohrálo jednoznačně 2:5. Favorit se tak ujal vedení v sérii hrané na tři vítězství 1:0 a udělal další krok v cestě za jubilejním desátým mistrovským titulem.

Utkání Chrudim - Benago
zdroj: Svaz futsalu FAČR

Chrudimští, jako každý zápas, chtěli brzy rozhodnout. Už ve 3. minutě napřáhl po zemi k tyči Vahalovy brány M. Mareš a ERA-PECK vedl. O pět minut později využili domácí chyby v hostující rozehrávce a Max se skórujícím Slováčkem "vyšachovali" bezmocného brankáře hostí – 2:0. Ve 13. minutě zahrál rukou Šnídl a nabídnutý trestný kop využil Douglas, který prostřelil hradbu těl – 3:0.

V první půli o sobě dalo vědět i Benago. Šnídl poslal dlouhý pas po lajně na Štveráka, který svou přihrávkou našel skórujícího Brahimiho – 3:1. Do šaten však šli domácí s tříbrankovým vedením. M. Mareš nastřelil balon před bránu, kde ho šikovně tečoval jeho bratr Roman – 4:1.

Po přestávce se skóre měnilo pouze dvakrát. Nejprve ve 22. minutě poslal míč pod břevno Vahalovy brány Slováček, aby při power play hostí mohl snížit na konečných 2:5 Rodek.

Je nám líto, video expirovalo.
Futsal: FK ERA-PACK Chrudim - FC Benago Praha

FK ERA-PACK Chrudim – FC Benago Praha 5:2 (4:1)

Branky a nahrávky: 3. M. Mareš (Slováček), 8. Slováček (Max), 13. Douglas, 19. R. Mareš (M. Mareš), 22. Slováček (M. Mareš) – 14. Brahimi (Štverák), 37. Rodek (Ježdík). Rozhodčí: Kincl – Linhart. ŽK: Rešetár (EP). Diváci: 345. Stav série 1:0.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články