Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Futsalisté Sparty doma poprvé prohráli, Chrudim si odvezla výhru 3:1

Praha – Futsalisté Chrudimi už v letošní sezoně jednou neuspěli, po porážce v Teplicích se ale rychle vrátili na vítěznou vlnu. Nejdříve doma porazili Vysoké Mýto a následně na palubovce Sparty, která doma ještě neprohrála, zvítězili 3:1.

Chrudimští vedli ve vysočanské hale od desáté minuty, kdy se do přímého kopu parádně opřel Felipe. Jinak ovšem Sparta soupeře trápila pečlivou obranou a šest sekund před poločasem vyrovnala, i když gól vlastně nedala. Do vlastní branky totiž zamířil Lukáš Rešetár.

Opora hostů však v druhém poločase svůj smůlovatý zásah bohatě odčinila. Rešetár nejprve upravil na 2:1 a pak potrestal zbytečné vyloučení domácího Fichtnera. "Výsledek je trochu zkreslený, protože jsme i v prvním poločase měli dost šancí, ale Sparta dobře bránila a vyrážela do brejků," uvedl po utkání Rešetár.

Výsledky 7. kola první futsalové ligy:

Sparta Praha - Chrudim 1:3 (1:1), Helas Brno - Plzeň 9:3 (3:1), Slavia Praha - Benago Praha 5:4 (4:3), Teplice - Agromeli Brno 8:2 (5:0), Vysoké Mýto - Tango Brno 4:6 (2:3), Hradec Králové - Kladno 0:4 (0:3).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články