Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Futsalisté Chrudimi zdolali Benago, Tango znovu nadělovalo

Praha – Souboj mistra a třetího celku loňského tabulky futsalové ligy ovládli hráči úřadujícího šampiona z Chrudimi, kteří vyhráli na hřišti pražského Benaga 5:3 a potvrdili roli favorita. Střeleckou formu si udrželi i hráči Tanga Brno. Ti v druhém kole opět nadělovali. Tentokrát to odneslo Kladnou, které z Brňany prohrálo 1:9.

Zápas Benago - Chrudim
zdroj: ČT sport

ERA-PACK měl famózní vstup do utkání. Po dvaadvaceti vteřinách prostřelil domácího Vahalu mezi nohy Dentinho – 0:1. Další góly však tak rychle nepadaly. Rešetár nastřelil břevno Pražanů. Totéž se povedlo na druhé straně Rodkovi. Až v 8. minutě „dorazil“ chrudimského Michala Mareše Brahimi a společně s Douglasem vyšachoval Mellera – 1:1. V 10. minutě si připsal další smolný moment Rešetár. Tentokrát nastřelil tyč. O dvě minuty později už mistr znovu vedl, když si vlastní branku vstřelil Brahimi. Do přestávky zvýšil na 3:1 pro Chrudim z voleje pálící Max po rozehraném autu Romana Mareše.

Po přestávce utekla Chrudim Benagu na rozdíl čtyř branek. Nejprve si přihrávku Michala Mareše srazil do vlastní brány Hoxha. Ve 28. minutě zvyšoval už na 5:1 pro hosty Max, kterému přihrával před prázdnou bránu Michal Mareš. Domácí se nadechli až v poslední desetiminutovce. Brahimi nejprve nastřelil tyč, ale poté se uvolnil v pokutovém území a přihrál skórujícímu Douglasovi – 2:5. Poslední trefu v utkání obstaral při power play Pražanů Brahimi.

"V některých momentech jsme hráli dobře, v některých špatně," přiznal chrudimský trenér Daniel. "Dnes jsme měli balon více na svých sálovkách a více jsme si přihrávali. Na druhou stranu jsme dělali zbytečné chyby v útočné fázi, protože jsme byli zbytečně zbrklí."

Tango rozstřílelo Kladno

Brněnské Tango má za dvě kola 23 nastřílených branek. Dalších devět jich totiž přidalo v pátečním utkání Kladně, kde porazilo domácí satany 9:1. Jedinou branku domácích vstřelil ve 4. minutě Výborný a snižoval tak na 1:4. Za hosty se opět střelecky prosadil čtyřgólový Seidler. Hattrick si připsal i kapitán Brňanů Michal Belej.

Hradec Králové remizoval se Spartou

Sparta byla zaskočená bojovností domácích a už v 8. minutě prohrávala 0:2. Do přestávky dokázal snížit Zapletal a po přestávce začal sparťanský obrat. Ve 27. minutě vyrovnal Holeček na 2:2 a šest minut později dokonal obrat Vodecký. Jenže ve 35. minutě neudržel balon sparťanský brankář Vozár a Vydarený vyrovnal na konečných 3:3.

Plzeň nestačila na Teplice a prohrála 1:6

Proti „vlkům“ podali Západočeši lepší výkon než v minulém kole, přesto to na body nestačilo. Už v 1. minutě vstřelil úvodní gól Teplic ze standardní situace jejich hrající trenér Bruno Barbosa. Od začátku zápasu se hrál otevřený futsal, šance měly oba celky. Na rozdíl od Plzně ale Balticflora dokázala dávat góly. V 5. minutě už to bylo 2:0 pro „vlky“, trefil se César Riberio. Když si dal v 11. minutě vlastní gól Míka, nebylo o vítězství Tepličanů pochyb. Branka nakonec byla připsána Novotnému. Ještě do přestávky přidali hosté další dva gólové úspěchy, jejich autory byli Barbosa a Rafa Lima. Plzni se podařilo dát čestnou branku.

Také ve druhé půli byla Balticflora lepší, ve 22. minutě zvýšil na 6:1 Paulo Pinto. To byla také poslední branka zápasu, poté už diváci viděli jen červenou kartu, kterou inkasoval domácí Šrajt za ostrý zákrok. Tečku za utkáním udělala tyčka Rafy Limy.

Výsledky futsalové ligy:

FC Benago Praha – FK ERA-PACK Chrudim 3:5 (1:3)

Branky a nahrávky: 8. Douglas (Brahimi), 33. Douglas (Brahimi), 40. Brahimi (Rodek) - 1. Dentinho (R. Mareš, 12. vlastní Brahimi, 17. Max (R. Mareš), 25. vlastní Hoxha, 28. M. Mareš (Max). Rozhodčí: Nagy – Lasch. ŽK: Rodek, Hoxha – Dentinho, Slováček, Meller. Diváci: 50.

UFA Salamandr Hradec Králové – AC Sparta Praha 3:3 (2:1)

Branky a nahrávky: 7. Šmíd (Friedl), 8. Šmíd (Černý), 35. Vydarený – 17. Zapletal (Šnídl), 27. Holeček (Semerád), 33. Vodecký (Holeček). Rozhodčí: Ježek – Černý. ŽK: Holec – Šnídl.

SK Indoss Plzeň – FC Balticflora Teplice 1:6 (1:5)

Branky a nahrávky: 18. Vitouš (Šrajt) - 1. Barbosa, 5. Riberio (Severino), 11. Novotný (Pinto), 15. Barbosa (Guimares), 17. Lima (Pinto), 22. Pinto. Rozhodčí: Chládek – Melničuk. Diváci: 200. ŽK: Hajžman, Míka - Barbosa. ČK: 25. Šrajt (P).

FK SAT-AN Kladno – FC Tango Brno 1:9 (1:6)

Branky a nahrávky: 14. Výborný - 5. Chadzidis, 5. Belej (Seidler), 6. Belej (Seidler), 9. Kovács (Seidler), 17. Belej (Seidler), 20. Seidler (Belej), 21. Seidler, 29. Seidler (Brůna), 33. Seidler (Kovács). Rozhodčí: Rybka – Kaštánek. ŽK: Müller, Abrahám, Junek – Chadzidis, Buršík. ČK: 19. Abrhám (K).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články