Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Vítkovice vyhrály v Mladé Boleslavi a vyrovnaly stav semifinále

Mladá Boleslav - Florbalisté Vítkovic vyhráli ve čtvrtém semifinálovém utkání extraligy v Mladé Boleslavi 8:5 a vyrovnali stav série na čtyři vítězné zápasy na 2:2. Boj o superfinále pokračuje v úterý v Ostravě a bude se hrát jistě i v Mladé Boleslavi. Stav 2:2 na utkání je i v semifinálové sérii Střešovic s Chodovem.

Florbalisté Vítkovic
zdroj: ČT24

Ostravané po sobotní porážce 3:5 dnes měli před 590 diváky podařený vstup do zápasu. Už po 27 vteřinách je dostal do vedení Lukáš Hrubý a ve čtvrté minutě zvýšil v přesilovce Kološ. V polovině úvodního dějství snížil Salát a v 22. minutě vyrovnal Fojta.

Za 95 sekund vrátil vedení Vítkovicím Veltšmíd, v 28. minutě sice vyrovnal svou druhou trefou v utkání Salát, ale Hájek s Patrikem Suchánkem, který využil početní výhodu, získali hostům dvoubrankový náskok.

V závěrečném dějství pojistili náskok druhými góly v utkání Lukáš Hrubý a v přesilovce Kološ, prosadil se i Tokoš. Za rozhodnutého stavu už jen zkorigovali výsledek v power play Křenek a Fojta.

Je nám líto, video expirovalo.
Billy Boy Mladá Boleslav - 1. SC WOOW Vítkovice

"Zaspali jsme začátek zápasu. Poté rozhodly tři využité přesilovky Vítkovic. Děkuji klukům, že to nevzdali a ukázali, že umějí dávat góly v šesti. Těšíme se do Vítkovic," řekl trenér Mladé Boleslavi Tomáš Janeček.

Kapitán Vítkovic Petr Kološ si pochvaloval hru v přesilovkách. "Předtím se nám nedařily, dneska jsme dali tři góly ze tří. Řekli jsme si, že celkově musíme hru změnit, mít chuť dávat góly a jít přímočaře do brány," prohlásil Kološ, který si připsal tři body za dvě trefy a jednu asistenci.

Mladá Boleslav - 1.SC Vítkovice 5:8 (1:2, 2:3, 2:3)

Branky: 10. a 28. Salát, 23. a 59. Fojta, 58. Křenek - 1. a 46. L. Hrubý, 4. a 47. Kološ, 25. Veltšmíd, 30. Hájek, 33. P. Suchánek, 51. Tokoš. Stav série: 2:2.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články