Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Barcelona znovu bodovala v Eurolize. Veselý derby s Baskonií táhl 18 body

Španělské derby Euroligy mezi Barcelonou a hostující Baskonií Vitoria zvládli lépe domácí basketbalité. Katalánský tým s Tomášem Satoranským a Janem Veselým v sestavě zvítězil 96:84 a připsal si páté vítězství z posledních šesti utkání. Český pivot Jan Veselý byl s 18 body nejlepším střelcem vítězného celku.

Je nám líto, video expirovalo.
Barcelona má další euroligovou výhru

Druhý český reprezentant v dresu katalánského týmu rozehrávač Tomáš Satoranský zaznamenal v utkání 10. kola sedm bodů a s šesti získanými odraženými míči byl pro změnu nejlépe doskakujícím hráčem zápasu. Za poraženou Baskonii dal 25 bodů americký rozehrávač Markus Howard.

Barca v soutěži vyhrála pátý zápas z posledních šesti a drží čtvrté místo se stejnou bilancí (7-3) jako třetí Real i druhý Olympiakos. S devíti výhrami z deseti zápasů vede pořadí nadále Veselého bývalý klub Fenerbahce Istanbul.

Výsledky 10. kola Evropské ligy basketbalistů

Monako - Bayern Mnichov 80:79, Panathinaikos Atény - Villeurbanne 77:58, Boloňa - Anadolu Efes Istanbul 80:85, FC Barcelona - Baskonia Vitoria 96:84 (za domácí Veselý 18 bodů, 3 doskoky, 3 asistence, Satoranský 7 bodů, 6 doskoků, 3 asistence), Valencie - Žalgiris Kaunas 76:80.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články