Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Chandler zachránil fantastickým blokem v poslední sekundě další výhru Lakers

Trae Young užuž mířil za skórováním, když tu se objevil veterán Tyson Chandler a v poslední sekundě zápasu zároveň se závěrečnou sirénou přispěchal s blokem. Los Angeles Lakers díky tomu zvítězili nad Atlantou 107:106. Hollywodský celek vyhrál pátý duel z posledních šesti a nedávné angažování šestatřicetiletého Chandlera se mu zatím hodně vyplácí. Vítěz NBA z roku 2011 nastoupil po úterním příchodu z Phoenixu do tří utkání a ještě nepoznal hořkost porážky.

Radost Tysona Chandlera a LeBrona Jamese
zdroj: ČTK/AP

Tentokrát svěřenci Lukea Waltona prohospodařili patnáctibodový náskok ze třetí čtvrtiny, než LeBron James 15 sekund před koncem smečí stanovil konečný výsledek. Následnou poslední akci Hawks vzal na sebe Young, který najel středem hřiště a vysokým obloukem chtěl skórovat, ale Chandler konečky prstů stále ještě stoupající míč vysoko nad obroučkou tečoval.

V zápase to byl jeho třetí blok, domácí podobně zastavili celkem devět střel. James nastřílel 26 bodů, lídrem Atlanty byl s 23 body Taurean Prince, Kent Bazemore přidal 21 bodů a Young 20 bodů a 12 asistencí.

Teprve pátou výhru z dvanácti utkání slaví Houston Rockets, kteří přehráli Indianu 115:103. James Harden trefil osm trojek a utkání dokončil se 40 body a 9 asistencemi, Chris Paul přidal 26 bodů. Do utkání nezasáhl Carmelo Anthony, o jehož odchodu z Houstonu se spekuluje.

Denver po skvělém vstupu do sezony začíná ztrácet dech a nyní potřetí za sebou prohrál. Na vlastním hřišti Nuggets podlehli Milwaukee 114:121 a hvězdou utkání byl hostující pivot Brook Lopez, jenž si vylepšil osobní rekord na osm trojek a zapsal celkem 28 bodů. Janis Adetokunbo dohrál s 22 body, 9 doskoky a 8 asistencemi.

Počtvrté v řadě zvítězil Portland, který si na své palubovce poradil s Bostonem 100:94. Damian Lillard řídil hru domácích s 19 body a 12 asistencemi, bosenský pivot Jusuf Nurkič přidal 18 bodů a 17 doskoků.

Je nám líto, video expirovalo.
Portland si poradil v NBA s Bostonem

Výsledky NBA

Denver - Milwaukee 114:121, Detroit - Charlotte 103:113, Houston - Indiana 115:103, LA Lakers - Atlanta 107:106, New York - Orlando 89:115, Portland - Boston 100:94.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články