Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

James předstihl legendárního O'Neala, ale k výhře Clevelandu to nevedlo

New York - LeBron James z Clevelandu zaznamenal 26 bodů a v historické tabulce střelců se posunul na sedmé místo před Shaquillea O'Neala. Všechno bylo ale marné. Úřadující šampioni podlehli i počtvrté v sezoně Chicagu, přičemž prohra 93:99 byla jejich třetí za sebou a desátá z šestnácti březnových zápasů.

LeBron James
zdroj: Reuters/USA Today Sports

"Nejsme v dobrém rozpoložení," uvedl James, který k 26 bodům přidal 10 doskoků a osm asistencí. "Nejsem zklamaný z našeho výkonu, jen z výsledku. Musíme se zlepšit," burcoval svůj tým. "Během jednoho dne se nezlepšíme, jak bychom potřebovali, ale nemůžeme ztrácet čas tím, že budeme skládat hlavu do dlaní," sdělil Kyrie Irving, který nastřílel 20 bodů, a dodal: "Něco vám povím... Teď to vypadá hrozně, ale budeme v pohodě."

Podívejte se, jak LeBron James překonal Shaquillea O'Neala:

Tristan Thompson zaznamenal 15 bodů a devět doskoků. Kevin Love, který se před koncem utkání vyfauloval, přidal osm bodů a 10 doskoků.

Domácí střelecky táhl Španěl Nikola Mirotic, jenž dal podruhé za sebou 28 bodů, když proměnil šest trojkových pokusů. "Cítil jsem, že tohle je můj den. Velmi důležitá výhra pro náš tým bojující o play-off," řekl po utkání Mirotic, který doskočil i deset míčů.

Takhle úřadoval Ricky Rubio:

Osobní střelecké maximum si vylepšil španělský rozehrávač Minnesoty Ricky Rubio, který k výhře 119:104 nad Los Angeles Lakers přispěl 33 body a 10 asistencemi.

Detroit udržel alespoň teoretickou naději na play-off, protože porazil Brooklyn 90:89. Autorem tříbodové střely 28 sekund před koncem byl Ish Smith, autor 21 bodů. Na double double za 28 bodů a 13 doskoků dosáhl Macus Morris. Los Angeles Clippers přestříleli ve Phoenixu místní Suns 124:118.

Výsledky NBA

Chicago - Cleveland 99:93, Detroit - Brooklyn 90:89, Minnesota - LA Lakers 119:104, Phoenix - LA Clippers 118:124, Portland - Houston 117:107.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články