Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Návrat Conleyho pomohl Memphisu k výhře nad Golden State

Oakland - Basketbalisté Memphisu zvítězili na hřišti Golden State 97:90 a srovnali stav série 2. kola play-off NBA na 1:1. Stejně je na tom i dvojice v semifinále Východní konference Atlanta - Washington, neboť domácí Hawks porazili Wizards 106:90.

Atlanta - Washington
zdroj: ČTK

Rozehrávač Mike Conley nastoupil v Oaklandu jen osm dní po operaci obličeje a 22 body dovedl Memphis k vítězství. Nastoupil s průhlednou maskou, trefil své první čtyři střely a dopustil se jediné ztráty. Golden State na svém hřišti padlo poprvé po více než třech měsících a teprve potřetí v sezoně.

Poražené Warriors vedl s 19 body Stephen Curry, který před utkáním dostal cenu MVP pro nejužitečnějšího hráče základní části NBA. Domácí si připsali celkem 20 ztrát. Grizzlies jsou prvním týmem v sezoně, který porazil Golden State, aniž by překonal hranici 100 bodů. (VIDEO)

V sestavě Washingtonu chyběl rozehrávač John Wall, který má potíže s rukou. Že nenastoupí, vyšlo najevo jen pár minut před úvodním rozskokem v Atlantě. I bez svého lídra Wizards dlouho domácí trápili a Hawks dokázali odskočit až v úplném závěru. Walla nahradil v základní sestavě Ramon Sessions a s 21 body byl nejlepším střelcem Wizards. (VIDEO)

2. kolo play-off NBA:

Východní konference - 2. zápas: Atlanta - Washington 106:90 (stav série 1:1).

Západní konference - 2. zápas: Golden State - Memphis 90:97 (stav série 1:1).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články