Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Oslabené Chicago utrpělo první venkovní porážku

New York - Oslabení basketbalisté Chicaga bez Derricka Rose a Paua Gasola prohráli poprvé v sezoně na hřišti soupeře, když ve čtvrtečním utkání NBA podlehli v Sacramentu 88:103. Velký podíl na vítězství Kings měl DeMarcus Cousins, jenž zaznamenal 22 bodů a 14 doskoků.

Utkání Sacramento - Chicago
zdroj: ČTK/AP

Rudy Gay přidal 20 bodů a ještě další čtyři hráči Sacramenta se dostali do dvouciferných čísel. Chicagu nestačilo 23 bodů Jimmyho Butlera. Domácí smazali desetibodový náskok Bulls a připsali si sedmou výhru z 12 zápasů. (VIDEO)

Ve druhém čtvrtečním zápase Los Angeles Clippers přehráli po výborném nástupu Miami 110:93. Clippers ovládli první čtvrtinu 39:15. Hráčem zápasu byl rozehrávač Chris Paul, jenž nasbíral 26 bodů, 12 asistencí a jedinou ztrátu. Zajímavý příspěvek k výhře přidal pivot DeAndre Jordan, jenž zaznamenal všech svých 12 bodů ze smečí.

"Po první části už jsme neměli šanci. Takhle to nejde. Nejsme tak dobří, abychom si mohli dovolit tolik chyb," uvedl Chris Bosh, jenž vedl Heat s 28 body. V sestavě Miami počtvrté v řadě chyběl zraněný Dwyane Wade. (VIDEO)

Výsledky NBA:

Miami - LA Clippers 93:110, Sacramento - Chicago 103:88.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články