Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Duncanův koš zachránil San Antoniu výhru nad Clippers

New York - Koš Tima Duncana dvě vteřiny před koncem rozhodl v NBA páteční zápas mezi vedoucími celky Jihozápadní a Pacifické divize. Basketbalisté San Antonia zdolali Los Angeles Clippers 104:102, šestatřicetiletý Duncan si v utkání celkově připsal 34 bodů a vylepšil si maximum v sezoně.

Tim Duncan smečuje do koše Clippers
zdroj: Getty Images autor: D. Clarke Evans

Hosté se ovšem zlobili, že Duncan při své akci porušil pravidla. "Byly to kroky. Viděl jsem záznam," prohlásil Chris Paul, který už se svou poslední střelou neuspěl. "Tenhle zápas svým nábojem už hodně připomínal play-off. A my ho dokázali vyhrát," pochvaloval si domácí kouč Gregg Popovich. San Antonio doma zvítězilo posedmé za sebou a upevnilo si první pozici v pořadí Západní konference. Druhá Oklahoma City navíc prohrála v Minnesotě 93:101.

Nejlepší celek ligy Miami se po středeční porážce od Chicaga, která zastavila jeho vítěznou sérii na 27 zápasech, znovu rozjel a vyhrál v New Orleans 108:89. LeBron James nastřílel v týmu obhájců mistrovského titulu 36 bodů. Miami už má jistotu, že do play-off Východní konference půjde z prvního místa.

Jan Veselý odehrál za Washington dvě a půl minuty a pod košem doskočil dva míče. Wizards prohráli v Orlandu 92:97. Triple double za 20 bodů, deset asistencí a stejný počet doskoků si v dresu Bostonu připsal Paul Pierce. Celtics zvítězili nad Atlantou 118:107.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články