Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Lakers prohráli v Milwaukee, Bryant odešel o berlích

Milwaukee (USA) - Basketbalisté Los Angeles Lakers prohráli v Milwaukee 103:113, připsali si už čtvrtou prohru z posledních pěti zápasů a navíc se na ně valí další zranění. Lídr Kobe Bryant totiž odešel z haly s pomocí berle kvůli ostruze na patě. Předtím stihl Bryant nasázet do koše Milwaukee 30 bodů a už jen čtyři mu scházejí k vyrovnání Wilta Chamberlaina, jenž okupuje čtvrté místo pořadí nejlepších střelců historie NBA s výkonem 31 419 bodů. I když Bryant odehrál přes 36 minut, problémy s nohou dal najevo až po skončení duelu.

Opora Lakers Kobe Bryant
zdroj: ČTK/AP

"Budu v pořádku," řekl Bryant. Majitelé 16 ligových titulů přitom na šest týdnů už přišli o Mettu World Peace se zraněným kolenem a zápas v Milwaukee nedohrál Steve Nash kvůli problémům se zády.

Lakers přitom ještě v poslední čtvrtině vedli 88:87, ale poté přišla šňůra domácích 17:4. V dresu Bucks zahrála skvěle celá základní pětka. Všichni její členové nastříleli alespoň 16 bodů. Nejlepší byl Larry Sanders s 21 body a 13 doskoky.

Milwaukee přerušilo šňůru čtyř porážek a ztížilo pozici Lakers v boji o play-off, neboť jsou osmí v Západní konferenci. Jejich zaváhání nicméně nevyužil Dallas, který prohrál s Indianou 78:103 a na osmičku postupujících celků ztrácí dvě příčky.

V souboji týmů z konce konferenční tabulky Sacramento přehrálo Phoenix 117:103. Hvězdou utkání byl hostující DeMarcus Cousins, který dominoval pod oběma koši s 34 body a 14 doskoky.

Výsledky NBA

Dallas - Indiana 78:103, Milwaukee - LA Lakers 113:103, Phoenix - Sacramento 103:117.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články