Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
CBK Mersin - ZVVZ USK Praha

Knicks i bez Anthonyho podruhé deklasovali mistrovské Miami

Miami (USA) - Basketbalisté New Yorku Knicks porazili podruhé v sezoně mistrovské Miami o dvacet bodů. Tentokrát se jim to ale podařilo na palubovce soupeře a navíc bez největší hvězdy Carmela Anthonyho, kterého do zápasu nepustil zraněný prst. V duelu nejlepších týmů Východní konference hosté zasypali obhájce titulu smrští tříbodových střel, ze 44 pokusů proměnili 18 a zvítězili 112:92. Navázali tím na úvodní zápas sezony, ve kterém zhruba před měsícem porazili LeBrona Jamese a spol. 104:84.

Basketbalisté New Yorku Knicks
zdroj: ČTK/AP

"Ukazuje to, že jsme opravdový tým, jak držíme spolu. Porazit soupeře takového kalibru poté, co jsme v minulém zápase přišli o Carmela, to už o něčem svědčí," řekl nejlepší střelec Knicks Raymon Felton. V zápase proměnil šest tříbodových střel a celkem dal 27 bodů. "Ale nesmí nás to uspokojit, pořád je teprve začátek sezony. Jsme rádi, ale musíme se pořád snažit zlepšovat," dodal.

Jamese v domácím dresu dělila jediná asistence od druhého triple doublu za sebou - nastřílel 31 bodů a doskočil 10 míčů. Miami přesto doma poprvé v sezoně neuspělo a dvacetibodová porážka před vlastními diváky je nejhorší výsledek od příchodu Jamese a Chrise Boshe.

Ve druhém čtvrtečním utkání Dallas zvítězil 97:94 ve Phoenixu, který utrpěl pátou prohru za sebou. Mavericks hrají stále bez zraněného Dirka Nowitzkého, jehož návrat po operaci kolena není pravděpodobný před koncem roku, a po deváté výhře v sezoně mají na osmém místě Západní konference stejnou bilanci jako Los Angeles Lakers a Denver.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články