Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Lakers nestačili na lídra z Memphisu

New York - Basketbalistům Los Angeles Lakers se ani na čtvrtý pokus v nové sezoně NBA nepovedlo zvítězit v soupeřově hale. V pátek prohráli 98:106 s ligovým lídrem z Memphisu, přestože nejlepším střelcem zápasu byl s 30 body hostující Kobe Bryant.

Los Angeles Lakers - Memphis
zdroj: ČTK/AP

"Potřebujeme se dostat do trochu lepší formy. Hráči musejí především začít víc běhat," řekl trenér Lakers Mike D'Antoni, který v listopadu nahradil odvolaného Mika Browna.

Ve vzájemném souboji španělských sourozenců byl úspěšnější Marc Gasol, který za domácí mužstvo nastřílel 14 bodů. Jeho starší bratr Pau přidal na konto Lakers jen šest bodů a v poslední čtvrtině ho kouč posadil na lavičku.

New York Knicks prohráli v Houstonu vysoko 103:131. V ofenzivním představení se tři střelci dostali nad třicetibodovou hranici - domácí James Harden dal 33 a jeho spoluhráč Chandler Parsons 31 bodů, nejlepší byl s 37 body hostující Carmelo Anthony.

Indianě nestačil k vítězství nad San Antoniem ani sedmnáctibodový náskok, doma nakonec podlehla 97:104. Podobně se vyvíjel zápas Phoenixu proti New Orleans, v němž domácí Suns ještě v třetí čtvrtině prohrávali o 19 bodů, přesto si dokázali vynutit prodloužení a v něm zvítězit 111:108.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články