Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Denver první duel proti "svému" Anthonymu vyhrál až po 2. nastavení

New York - Hvězdný střelec Carmelo Anthony musel v zámořské NBA přijmout trpkou porážku od svého bývalého týmu Denveru. Domácí New York Knicks v prvním vzájemném duelu od loňské početné výměny hráčů mezi oběma kluby prohráli sobotní zápas po dvou prodlouženích 114:119. Anthonyho navíc jednoznačně zastínil v hostujícím týmu italský basketbalista Danilo Gallinari, který byl tehdy také součástí výměny a nyní se blýskl osobním rekordem v podobě 37 bodů. Z toho 18 dal ze šestek, přidal k tomu i 11 doskoků.

Utkání Denver - New York Knicks
zdroj: ISIFA

Anthony, který za Denver hrál sedm a půl roku, dal 25 bodů, ale plných dvacet z jeho třiceti střel nenašlo cíl.

Denver odehrál zápas jen se sedmi hráči a s výjimkou Coreyho Brewera všichni skórovali dvojciferně. Další bývalý hráč New Yorku Al Harrington dal po změně stran 22 ze svých 24 bodů.

Basketbalisté Miami opět ukázali, že se dokážou obejít bez Dwyanea Wadea a bez zraněné hvězdy porazili 113:92 překvapení dosavadní sezony Philadelphii. Chris Bosh dal 30 a LeBron James 28 bodů a bez zbylého člena hvězdného tria vyhrál tým Heat i šestý zápas v sezoně.

Ztráta zraněného lídra se neprojevuje ani na Chicagu. Aktuálně nejlepší tým NBA odehrál už čtvrtý zápas za sebou bez nejužitečnějšího hráče minulé sezony Derricka Rose, navíc postrádá i pivota základní sestavy Joakima Noaha a dva klíčové náhradníky, přesto se drží na vítězné vlně. Obhájce prvenství v základní části porazil 95:89 Charlotte a slavil třetí výhru za sebou a patnáctou z 18 zápasů celkově.

Video: Highlights z utkání NBA Denver Nuggets vs. New York Knicks

Dirk Nowitzki zase nemůže kvůli kolenu zhruba týden pomáhat Dallasu, přesto Mavericks zvítězili 83:81 v New Orleansu. Naproti tomu Houston dokonale využil absenci odpočívajícího Tima Duncana v sestavě San Antonia a Rockets vyhráli 105:102.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články