Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Budějovičtí volejbalisté narazí v Lize mistrů i na obhájce titulu

Vídeň - Volejbalisté Českých Budějovic se v základní skupině Ligy mistrů utkají s Olympiakosem Pireus, Dynamem Moskva a s obhájci prvenství z Trentina. Prostějovské volejbalistky čekají v téže soutěži žen zápasy s Dynamem Moskva, Fenerbahce Istanbul a Bielsko-Bialou. Rozhodlo o tom dnešní losování ve Vídni. Českobudějovický trenér Petr Brom si posteskl, že nepřízeň losu tentokrát překonala všechny tři jeho předchozí účasti v Lize mistrů. "Dynamo jsme zažili loni, Italové jsou absolutní špička, o Řecích se taky nemá ani cenu bavit. Člověk si nevybere, ale takhle je to ještě o něco povýšené, prostě růžové brýle dolů," řekl Brom.

Také Prostějovští hovořili o velmi těžkém losu. "Z našeho pohledu je to nejhorší možná skupina," uvedl na serveru iDnes.cz šéf klubu Petr Chytil. "Na přípravu máme několik měsíců. Musíme formu naladit tak, aby vrcholila v době pohárových zápasů," doplnil trenér Miroslav Čada. 

V rakouské metropoli se losoval také Pohár CEV, v němž muži Dukly Liberec narazí na Selver Tallinn a v případě postupu pravděpodobně na italské Cuneo. 

Program Ligy mistrů začne 1. prosince, každý tým čeká šest zápasů. Muži hrají ve čtyřčlenných skupinách o dvě postupová místa do vyřazovací části, ženy o tři.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články