Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Dramatické superfinále rozhodoval poslední zápas – Vsetín obhájil

Favoritem superfinále extraligy nohejbalistů byli hráči Modřic, ale nakonec se prosadil Vsetín. Jasně nejúspěšnější klub posledních let, který i v tomto ročníku prohrál jen jednou, v dramatickém superfinále podlehl soupeři z Valašska 4:5 a titul zůstal ve Vsetíně.

Jan Vanke (vpravo) při smeči na síti
zdroj: ČT sport autor: Milan Mareš

V superfinále, které se hrálo v hale Sparty v Praze na Podvinném mlýně na pět vítězných zápasů, se nakonec odehrál maximální počet devíti utkání.

Favorit z Modřic začal lépe, vedl 2:1, ale Vsetín se rozjel a vyhrál další tři zápasy a k obhajobě scházel Vsetínu už jen jediný bod. Ale modřická trojice Kop, Topinka, Pospíšil pak dokázala v dramatickém utkání vyhrát 2:1 a snížila na 3:4. V následném duelu dvojic nejvytíženější muž superfinále Kop, který s ortézou na levém koleně hrál v sobotu už pátý zápas, společně s Rosenberkem udolali pár Chalupa – Plachý 2:1.

O titulu rozhodoval poslední možný devátý zápas. V něm se střetly dvojice Brtuovský – Stupák za Vsetín s Modřickými Pospíšilem a Müllerem, kterého však brzy vystřídal Pelikán. Vsetínští vyhráli 2:0 a mohli se radovat. 

Je nám líto, video expirovalo.
Nohejbalisté Vsetína obhájili titul
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články