Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Běžkotoulky

Baseballisté Houstonu titul neobhájí. Do finále postoupil Boston

Obhajoba loňského titulu se opakovat nebude. Baseballisté Houstonu Astros vypadli ve finále Americké ligy s Bostonem 1:4 na zápasy. Nejlepší tým základní části Red Sox se do Světové série dostal po pěti letech a bude usilovat o devátý celkový triumf do sbírky. Z Národní ligy má blíže do finále Los Angeles, které vede nad Milwaukee 3:2.

Radost baseballistů Bostonu Red Sox
zdroj: REUTERS autor: Erik Williams

Postupovou čtvrtou výhru Bostonu zařídili homeruny J.D. Martinez a Rafael Devers. Nadhazovač David Price odházel šest směn bez bodu a zapsal si první výhru v play-off. "Paráda! Dostat se do Světové série je jeden z nejlepších pocitů na světě. Máme zase šanci fanoušky v Bostonu dostat do euforie," řekl Martinez.

Houston sice vyhrál první zápas série, ale v dalších čtyřech duelech nedokázal zadržet útok Bostonu, který nasázel celkem sedmadvacet bodů.

"Mají skvělou sestavu, a když uděláte chybu, okamžitě ji potrestají," řekl hvězdný nadhazovač Houstonu Justin Verlander, kterému po homerunu Martineze ve třetí směně skončila série šestadvaceti směn bez bodu v play-off v řadě.

"Letos to nestačilo. Musím se ráno vzbudit, kouknout do zrcadla a začít pracovat, aby to bylo za rok lepší," řekl třetí metař Astros Alex Bregman.

Je nám líto, video expirovalo.
Boston Red Sox budou hrát o svůj devátý titul
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články