Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Blanensko nasázelo Příbrami půltucet gólů. Hattrick si připsal Paděra

Po zlatém úspěchu národního týmu na Euru se naplno rozjela Superliga malého fotbalu. Ve druhém kole soutěže Příbram na svém hřišti nestačila na favorizované Blanensko 1:6. Ondřej Paděra zaznamenal hattrick. Jeho tým je zatím stoprocentní, naopak Příbram dvakrát prohrála a má hrozivé skóre 2:15.

Hráč Blanenska Ondřej Paděra
zdroj: ČT sport

Blanensko od začátku diktovalo tempo utkání a drželo míč. První trest pro Příbram přišel po deseti minutách hry, kdy reprezentant Ondřej Paděra doklepl do branky chytrou pobídku Davida Kršky.

Hosté však svou převahu nezužitkovali ve větší vedení, a tak Jakub Tošovský ve 22. minutě využil přímý kop ke srovnání. Do kabin šly oba týmy za nerozhodného stavu 1:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Blanensko deklasovalo Příbram 6:1

První šanci ve druhé půli měli domácí, když Michal Pohořálek nastřelil břevno. Jenže opět zafungovala spolupráce Krška – Paděra. Druhý jmenovaný sedm minut po startu druhého poločasu využil prudké přihrávky po rohu a zavěsil.

Blanensku tento moment dodal sebevědomí. V krátkém sledu 45. a 46. minuty se prosadil Jan Havlíček. Příbram se poté vytáhla i s brankářem Markem Branžovským, což trestal Paděra.

Nejdřív z protiútoku vybídl k brance Jakuba Sedláka a poté sám do odkryté branky nasměroval míč, čímž završil hattrick. Blanensko po výhře 5:3 nad Olomoucí slaví další tři body a je v tabulce druhé o skóre za Brnem, Příbram předposlední osmá.

Superliga malého fotbalu - 2. kolo:

Příbram - Blanensko 1:6 (1:1)

Branky: 22. Tošovský - 10., 37. a 58. Paděra, 45. a 46. Havlíček, 56. Sedlák.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články