Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Kanadské prokletí trvá. Hermannová se Slukovou se soupeřkami prohrály i popáté

Ne, ne a ne. Beachvolejbalistkám Barboře Hermannové a Markétě Nausch Slukové se proti páru Humanaová-Paredesová, Sarah Pavanová nedaří a potvrdily to i na finálovém turnaji Světového okruhu. S Kanadskou dvojicí prohrály i popáté, když na hamburském písku padly 17:21 a 19:21 a po dvou výhrách si na německém podniku připsaly první porážku.

Markéta Nausch Sluková (vlevo) a Barbora Hermannová
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst/ autor: Gerold Rebsch

"Proti Kanaďankám nám chybělo trochu energie, a tak to bohužel nefrčelo úplně podle představ. Každopádně i tak to byl boj do koncovek a zítra máme navíc další šanci proti Brazilkám," uvedly volejbalistky.

Zbývající zápas skupiny B odehrají české jedničky, které nedávno vedly i světový žebříček a životní sezonu ukončí na druhém místě pořadí, v sobotu v poledne. Jejich soupeřkami budou Brazilky Agatha a Duda, které je v čele žebříčku vystřídaly a v Hamburku oba dosavadní zápasy zvládly.

Humanaová s Pavanovou se výhrou nad Češkami vrátily do boje o postup. Čtyři týmy mají ve skupině po dvou vítězstvích, jen domácí dvojice Isabel Schneiderová, Victoria Bienecková je už ze hry.

Vítězky obou pětičlenných skupin projdou rovnou do semifinále, páry z druhých a třetích míst budou hrát čtvrtfinále. Turnaj pro nejlepších deset dvojic sezony vyvrcholí v neděli.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články