Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Češi otočili utkání s Ázerbájdžánem, gólem v nastavení rozhodl Mařík

Česká reprezentace na evropském šampionátu v malé kopané přidala druhou výhru, když v Kyjevě přehrála Ázerbájdžán 2:1. Češi dokázali dokonat obrat utkání, když se v nastaveném čase trefil kapitán Stanislav Mařík a zpečetil tak výhru. Příštím soupeřem národního týmu v základní skupině D bude Srbsko. Zápas Česko - Srbsko můžete sledovat v úterý od 19:55 exkluzivně na webu cstport.cz. 

Radost českých reprezentantů v malém fotbale
zdroj: malyfotbal.cz

Čeští reprezentanti v malém fotbale vstoupili do svého druhého zápasu na evropském šampionátu aktivně. Ve velké šanci se v deváté minutě ocitl Robin Demeter, proti zakončení ale vytáhl skvělý zákrok ázerbájdžánský brankář Ramil Hasan-zada.

Naopak na druhé straně chybně rozehrál Tomáš Režný, Sejmur Mamadov jeho hrubku potrestal a zařídil Ázerbájdžánu vedení. Úřadující mistry světa i dál trápil brankář Hasan-zada, ale dvě minuty před koncem na něj Češi poprvé vyzráli. Po ráně kapitána Stanislava Maříka usměrnil nástřel zprava do sítě Jakub Géth.

Čeští hráči dokonali obrat na poslední chvíli. Už běžel nastavený čas, když si se soupeřem poradil Jan Koudelka a Stanislav Mařík zblízka nezaváhal. Česko porazilo Ázerbájdžán 2:1 a navázalo na úvodní výhru proti Turecku.

Je nám líto, video expirovalo.
Češi vyzráli ve druhém utkání ME na Ázerbájdžán

 Mistrovství Evropy v malém fotbalu v Kyjevě:

Skupina D:

ČR - Ázerbájdžán 2:1 (0:1) Branky: 38. Göth, 40.+1 Mařík - 11. S. Mammadov

Srbsko - Turecko 5:1 (2:0)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články