Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Dva zápasy, dvě porážky: špatný start českých plážových volejbalistů na ME

Vstup do mistrovství Evropy českým plážovým volejbalistům nevyšel. V Nizozemsku nejlepší český mužský pár Ondřej Perušič a David Schweiner na úvod skupiny A prohrál ve dvou setech se Švýcary Nicem Beelerem a Marcem Krattigerem. Jan Dumek a Václav Berčík ve skupině F rovněž nezískali ani set proti šesté nasazené dvojici Oleg Stojanovskij, Igor Veličko z Ruska.

Sport
zdroj: ČT4

Perušiče a Schweinera, kterým se v minulých týdnech dařilo na Světovém okruhu, čekají v Utrechtu mimo jiné obhájci titulu Paolo Nicolai a Daniele Lupo. S nejvýše nasazenými Italy se střetnou ve čtvrtek.  

V úterý vstoupí do šampionátu stříbrné z minulých dvou ME Kristýna Hoidarová Kolocová s Michalou Kvapilovou, které čekají ve skupině F dva zápasy. Nejprve se utkají s Polkami Jagodou Gruszcyňskou a Aleksandrou Gromadowskou a pak nastoupí proti Ruskám Ksenii Dabižové a Darje Mastikovové. Nasazené dvojky Barbora Hermannová s Markétou Nausch Slukovou nastoupí v "béčku" proti Francouzkám Alexandře Jupiterové a Aline Chamereauové.

Mistrovství Evropy v plážovém volejbalu v Nizozemsku

Muži - Skupina A: Beeler, Krattiger (17-Švýc.) - Perušič, Schweiner (16-ČR) 2:0 (16, 14). Skupina F: Stojanovskij, Veličko (6-Rus.) - Dumek, Berčík (27-ČR) 2:0 (12, 15).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články