Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Perušič a Schweiner jsou v Číně v osmifinále, Kolocová s Kvapilovou musí ještě bojovat

Plážoví volejbalisté Ondřej Perušič s Davidem Schweinerem postoupili na turnaji Světového okruhu v Sia-menu do druhého kola play-off. Česká dvojice skončí ve čtyřhvězdičkové soutěži nejhůře devátá a připíše si největší dosavadní úspěch v seriálu.

Ondřej Perušič a David Schweiner
zdroj: ČTK autor: Lebeda Pavel

Na úvod vyřazovacích bojů Perušič se Schweinerem porazili 2:1 na sety Kanaďany Granta O'Gormana a Bena Saxtona. Rozhodující tie-break vyhráli 15:13. Pro české reprezentanty, kteří začínali v kvalifikaci, to bylo už čtvrté vítězství na čínském písku.

O postup do čtvrtfinále budou hrát v sobotu se Švýcary Adrianem Heidrichem a Mircem Gersonem, kteří si rovněž museli účast v hlavní soutěži vybojovat v kvalifikaci. V Sia-menu dosud nenašli přemožitele.

Kristýna Hoidarová Kolocová a Michala Kvapilová neuspěly v utkání o první místo ve skupině a přímou účast v druhém kole play-off. S Američankami Summer Rossovou a Sarou Hughesovou prohrály 13:22 a 20:22. Do vyřazovací části vstoupí ještě dnes zápasem proti Polkám Kinze Kolosiňské a Katarzyně Kociolekové.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články