Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Tři góly během minuty přinesly výhru. Sparta si po obratu vynutila pátý duel

O soupeři Chrudimi ve finále futsalové ligy rozhodne až páté utkání série mezi Spartou a Plzní. Západočeši nevyužili v Praze mečbol, když dlouho vedli 2:0, jenže domácí během minuty nasázeli tři branky a nakonec zvítězili 5:2. Stav série je tak vyrovnaný 2:2 a vše vyvrcholí rozhodujícím střetnutím. 

Futsalisté Sparty Praha
zdroj: Facebo Sparta Praha futsal

Plzeň přijela na Podvinný mlýn dobře naladěná domácí výhrou a sérii chtěla v Praze dotáhnout do úspěšného konce. Tento plán hostům dlouho vycházel a po prvním poločase vedli 2:0, když se nejprve prosadil Jan Křemen a druhý gól vsítil těsně před odchodem do kabin Jaroslav Slavík.

Pražané se dlouho hledali, ovšem poté přišla 25. minuta, která vše zvrátila. Během ní Sparta střetnutí otočila. Vše započal vlastní gól Slavíka, na který šikovnou tečí navázal Azem Brahimi a velký obrat dokonal Diego Fogaca.

Domácí od té doby střetnutí víceméně kontrolovali a ještě stihli přidat dvě branky. Na 4:2 dal po pěkné kombinaci do prázdné branky David Cupák a skóre završil Michal Belej.

Již jistý finalista Chrudim si tak na jméno soupeře bude muset chvíli počkat. Rozhodující střetnutí se odehraje v Plzni.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články