Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Otrokovice splnily úlohu favorita až na nájezdy, Chodov rozstřílel Brno 11:2

Až samostatné nájezdy musely rozhodnout o vítězi duelu mezi Otrokovicemi a Ústím nad Labem. Favorizované Otrokovice si nakonec prosadily svou a vyhrály 3:2. Chodov neměl žádné problémy s Brnem, které rozdrtil vysoko 11:2. Velkým rozdílem vyhrály i Střešovice, které porazily Pardubice 10:3.

V dalším ze zápasů boleslavští florbalisté rozdrtili pražskou Spartu 14:6. Šesti body za čtyři branky a dvě asistence se zaskvěl v dresu Mladé Boleslavi Milan Tomašík, hattrick a jednu přihrávku zaznamenal Jiří Curney.

"Výsledek zápasu je rozhodně lepší než náš předvedený výkon. Na výhru nám dnes stačila dobře zvládnutá polovina zápasu a využité přesilovky. Pak se hrál z obou stran zběsilý florbal, ve kterém nám Sparta mohla nastřílet mnohem víc branek, než se jí podařilo," řekl trenér Mladé Boleslavi Jan Pazdera.

Mistrovský Chodov neměl s předposledním týmem tabulky velké problémy a už po první třetině vedl 4:0. "Zápas jsme odehráli velmi dobře, ale upřímně jsem čekal větší odpor soupeře. Jsem rád, že jsme hodili úterý za hlavu, vyhráli a můžeme trochu vydechnout a v klidu se připravit na vyvrcholení základní části," řekl trenér Chodova David Podhráský a připomněl domácí porážku s FBC Ostrava 5:6.

Vítkovice v duelu plném obratů nakonec zvrátily výsledek nad FbŠ Bohemians z 6:7 na 8:7, v čase 58:09 rozhodl Tomáš Sladký. "Po sérii dobrých výsledků přišel útlum. V kombinaci s výborně hrajícím soupeřem z toho dnes byl dramatický zápas. Velmi pozitivně vnímám úžasný morál v druhé části třetí třetiny. Do play-off je to perfektní příprava," podotkl kouč Vítkovic Pavel Brus.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články