Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Prostějovské hráčky se s Libercem trápily pět setů

Prostějovské volejbalistky už nemají plný počet bodů. O jeden je obral Liberec, který v domácí hale sehrál s Hanačkami pětisetový zápas. Tie-break už prostějovské hráčky ovládly zcela suverénně 15:2.

"Soupeř exceloval v obraně. Velice dlouho jsme s tím bojovali a nakonec lepším útokem se nám je podařilo zlomit," řekl kouč obhájkyň titulu Miroslav Čada. Liberecká Dukla bodovala blokem patnáctkrát, Prostějov se postupně dotáhl a připsal si z této činnosti 14 bodů.

"Pro nás je to velký úspěch, bod s mistrem se cení," hodnotil domácí kouč Josef Smolka. "Více než půlku měl zápas vynikající úroveň," ocenil. Útok Prostějova táhla univerzálka Helena Horká s 22 body, o jeden méně měla domácí smečařka Lucia Mikšíková.

Na Prostějov se v tabulce bodově dotáhla druhá Olomouc, která však má odehráno o zápas více. Úřadující vicemistryně doma zdolaly Frýdek-Místek 3:0. Liberec je čtvrtý.

Uniqa extraliga volejbalistek - 8. kolo:

Liberec - Prostějov 2:3 (-19, 16, 27, -18, -2), Olomouc - Frýdek-Místek 3:0 (17, 8, 12), Olymp Praha - KP Brno 0:3 (-20, -18, -17).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články