Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Houston urval důležitý třetí bod a je krok od historického triumfu

Už chybí jen poslední krok. Baseballisté Houstonu Astros mají na dosah první triumf v Major League Baseball v pětapadesátileté historii klubu. V pátém utkání Světové série porazili Los Angeles Dodgers 13:12 v první nastavené směně, finále vedou 3:2 na zápasy a rozhodnout můžou v úterý v Los Angeles.

Houston - Los Angeles
zdroj: ČTK/AP

Divoký zápas skončil až po pěti hodinách a sedmnácti minutách už po půlnoci díky odpalu Alexe Bregmana v desáté směně. Houston opět ukázal svoji sílu v útoku a pro deset ze třinácti bodů si hráči doběhli po pěti homerunech.

"Tohle byl nejlepší zápas ze všech, to si jsem jistý," řekla spojka Houstonu Carlos Correa, autor dvoubodového homerunu v sedmé směně.

V utkání se očekával souboj levorukých nadhazovačů, ale domácí Dallas Keuchel ani eso Dodgers Clayton Kershaw nezářili a oba skončili velice brzy.

Los Angeles vedli po první směně 4:0, ale po páté bylo srovnáno na 7:7. Po sedmé měli tříbodový náskok Astros, jenže Dodgers se na začátku deváté směny dotáhli na 12:12. Proto se hrálo podruhé v sérii nastavení a znovu uspěli hráči Houstonu.

Nyní čeká oba týmy den volna a přesun do Los Angeles. Houston pošle do šestého zápasu nadhazovače Justina Verlandera, Dodgers nasadí Richa Hilla.

Houston - Los Angeles Dodgers 13:12 (po 10. směně), stav série 3:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články