Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Střešovice vyhrály v prodloužení a vezou z Mladé Boleslavi dva body

Florbalisté Střešovic se rozjíždějí pomalu, ale jistě. Jedni z favoritů superligy měli matný vstup do sezony, ale v dohrávce šestého kola vyhráli v Mladé Boleslavi v prodloužení 5:4. Začali dobře, sahali po vítězství, pak v základní hrací době ubránili remízu. V prodloužení tři na tři byli nakonec šťastnější, dali vítězný gól a vezou dva body. Pro Mladou Boleslav je to vůbec první ztráta v sezoně.

Hráči Střešovic začali v Boleslavi ofenzivně a už ve 3. minutě se trefil Ullmann, který zkušeně proměnil trestné střílení. Střelec úvodního gólu zápasu byl pro domácího brankáře Bauera největší hrozbou. V úvodu druhé třetiny uhodil podruhé a prsty měl i v dalších dvou gólech. 

Na druhé straně byl hodně nebezpečný Gruber, který dvakrát stáhl vedení soupeře na jediný gól. Potřetí už ho zastoupil Tomašík a před druhou přestávkou stanovil skóre na 3:4. 

Luděk Benda, kouč Střešovic, byl spokojený s útočnou činností týmu. "S ofenzivou je spokojenost, ale vzadu ještě musíme ty díry zaplácnout," konstatoval v průběhu druhé třetiny.  

Boleslavský střelec Gruber zase litoval prospaného začátku zápasu. "Nepovedla se nám první třetina, pak jsme se zvedli, ale musíme hrát víc do brány," tvrdil před poslední části hry.

A Boleslav si to vzala k srdci. Začala náporem. Chroust brzy vyrovnal na 4:4. Domácí pak měli většinou hru ve své moci. Často jejich snahu o vítězný gól zmařil až brankář Kafka. Ten nekapituloval ani v závěru, kdy Boleslav nevyužila přesilovku 5:3.

V prodloužení, které se nově hraje tři na tři, byli štastnější hosté - rozhodl Beneš.

Mladá Boleslav – Střešovice 4:5 po prodl. (0:1, 3:3, 1:0 - 0:1)Branky: 24. a 26. Gruber, 38. Tomašík, 44. Chroust - 3. a 21. Ullmann, 28. a 65. Beneš, 26. Slavík. 

Hlavní zprávy

Nejčtenější články