Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Nordic Walking Tour Praha

V čele superligy je Boleslav. Její hráči rozdrtili Otrokovice

Do čela superligy se vyšvihli florbalisté Mladé Boleslavi, kteří porazili 9:4 Otrokovice. Tabulku vedou o dva body před Pardubicemi, které podlehly Vítkovicím 4:5 v prodloužení. Duel mistrovského Chodova s FBC Ostrava v Náchodě se nehrál, protože hostujícímu týmu se cestou porouchal autobus.

Florbalisté Mladé Boleslavi
zdroj: florbalmb.cz autor: Štěpán Tomš

V dresu Mladé Boleslavi si připsal hattrick Jan Natov a čtyři body za gól a tři asistence nasbíral Jiří Curney. Díky asistenci překonal mladoboleslavský útočník Petr Novotný s 298 přihrávkami z 246 utkání historický rekord základní části Petra Skácela, který dosáhl 297 asistencí v 275 zápasech.

"Byla to nakonec zasloužená výhra. Nebýt toho, že jsme první dvě minuty druhé třetiny zůstali ještě v šatně, tak jsme mohli mít zápas pod mnohem větší kontrolou," řekl trenér Mladé Boleslavi Jan Pazdera.

Pardubice po porážce 4:5 s Mladou Boleslaví v minulém kole prohrály podruhé za sebou. Duel rozhodl v čase 63:34 Josef Rýpar. "Zápas vypadal jako šachová partie. Bereme bodík, ale podle mého názoru bychom si zasloužili víc," uvedl trenér Pardubic Milan Koubek.

Šesti body za tři branky a stejný počet asistencí zařídil výhru Liberce v Ústí nad Labem 10:8 útočník Lukáš Veselý. Šestnáctinásobný mistr Tatran Střešovice podlehl na hřišti nováčka České Lípy 4:5 v prodloužení a v pátém utkání sezony utrpěl třetí prohru.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články