Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

Jižní Město si zahraje finále. Soupeřky budou z mistrovských Vítkovic

Praha ‒ Florbalistky Jižního Města vyhrály v rozhodujícím semifinále nad Chodovem 4:3, a postoupily tak do superfinále, ve kterém se utkají s mistrovskými Vítkovicemi. Třemi body za dvě branky a jednu asistenci zařídila úspěch Denisa Billá, která v čase 56:57 vstřelila i vítězný gól.

Je nám líto, video expirovalo.
Jižní Město po obratu zdolalo Chodov a je v superfinále

Jižní Město ztratilo v sérii vedení 3:1 na zápasy a v polovině rozhodujícího utkání prohrávalo 1:3, ale v závěrečném dějství srovnala stav dvěma trefami Dominika Kubišová a ranou ze vzduchu rozhodla Billá. Herbadent se tak může těšit na páté z dosavadních šesti superfinále, chyběl jen loni. Útočit bude na osmý titul, protože nejvyšší soutěži kraloval nepřetržitě v letech 2007 až 2013.

Florbalistky Tatranu Střešovice porazily v národním finále první ligy Bulldogs Brno 2:0 na zápasy a po roce stráveném ve druhé nejvyšší soutěži se vracejí mezi elitu. V sobotu vyhrály Pražanky doma 11:1 a dnes potvrdily postup v Brně po výsledku 10:7. Bulldogs budou ještě bojovat o extraligu v baráži s celkem Panthers Praha, který ve druhém kola play-down nejvyšší soutěže vyhrál nad Elite Praha 4:0 na utkání. Florbalistky Elite sestoupily.

Extraliga florbalistek ‒ semifinále play-off; 7. zápas:

Chodov  FK Jižní Město 3:4 (1:0, 2:1, 0:3)

Branky: 24. a 30. Tožičková, 15. Jiráková - 29. a 57. Billá, 47. a 55. Kubišová. Konečný stav série: 3:4.


Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články