Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Chrudim podesáté postoupila mezi evropskou elitu, Nikósii deklasovala 7:0

Chrudim – Futsalisté Chrudimi ve druhém utkání základní skupiny Futsal Cupu rozstříleli APOEL Nikósie 7:0 a s předstihem si zajistili desátý postup do elitní fáze za sebou. Český mistr navázal na úterní triumf 4:1 nad Pinerolou Bratislava, v pátek ERA-PACK čeká závěrečný duel s rumunským celkem Targu Mures.

"Byli jsme na soupeře hodně dobře připravení. Podařilo se nám je nepouštět do velkých šancí a v prvním poločase jsme si vytvořili náskok 4:0," vyjmenoval podstatné body úspěchu Lukáš Rešetár.

Právě on byl jednou z hlavních postav zápasu. Trefil se do sítě Nikósie a připravil i druhý gól. Po jeho zakončení mířil míč těsně vedle tyčky a do sítě ho dorazil Tomáš Koudelka.

Hosté v závěru první půle sáhli k power play, jenže do opuštěné branky zamířil nejprve Max a vzápětí po něm také brankář Carlos, který po parádní trefě přes celé hřiště zvýšil už na rozdíl čtyř gólů.

Ve druhém poločase Chrudim své vedení ještě navýšila. Znovu se trefil Rešetár a svůj první gól v turnaji zaznamenal osmnáctiletý Ricardinho. Na konečných 7:0 upravil Felipe.

"Nám se i druhá půle vydařila, přidali jsme branky a pak se ten zápas jakoby dohrával. Ke konci tam už možná měli pár šancí, ale my jsme to odehráli dobře," doplnil kapitán Rešetár.

Utkání základní skupiny UEFA Futsal Cupu:

ERA-PACK Chrudim - APOEL Nikósie 7:0 (4:0)

Branky: 3. a 29. Rešetár, 12. Koudelka, 20. Max, 20. Carlos, 32. Ricardinho, 39. Felipe.

Sestava Chrudimi: Carlos (Žďánský, Šimon) - R. Mareš, Max, Rešetár, Felipe - Záruba, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Ricardinho, Lukas, Slováček. Trenér: Conde.

Pinerola Bratislava - City'US Targu Mures 3:8 (0:7).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články