Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Basketbalisté se v neúplném složení sešli v Nymburku

Nymburk - Na začátku července se v Bělehradě rozhodne, jestli si čeští basketbalisté zahrají na olympijských hrách v Riu. Měsíc před zahájením olympijské kvalifikace se tým ještě bez největších hvězd sešel v Nymburce. 

Je nám líto, video expirovalo.
Basketbalisté uspořádali sraz v Nymburku

Basketbalisté zahájili přípravu jen s deseti hráči, největší hvězdy včetně Tomáše Satoranského a Jana Veselého se připojí až za několik dnů. "Ještě hrají soutěže. Veselý a Satoranský by se měli připojit hned, jak jim skončí klubová sezona. Měli by si vzít den nebo dva dny volna a pak se připojit," poznamenal manažer reprezentace Michal Šob. 

"Rozhodli jsme se pro pomalejší start, protože někteří hráči ještě ani neskončili své soutěže. Počítali jsme s tím. Mít zde jenom deset hráčů pro mě nepředstavuje žádný problém," uvedl trenér Ronen Ginzburg. "Chci se podívat na dva tři hráče, kteří by mohli doplnit národní tým v hlavní fázi přípravy. Hodně hráčů z této nominace má ale šanci směrem k Eurobasketu 2017," dodal.

V Nymburku čeká hráče první dvoutýdenní fáze přípravy, po níž odletí do Itálie. Tam odehrají zápasy proti Číně, Itálii a Turecku. Na olympijskou kvalifikaci poletí dvanáct vybraných basketbalistů.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články