Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Ve šlágru kola padl nejrychlejší gól historie extraligy florbalistek

Praha - V ženské florbalové extralize se utkaly první dva týmy tabulky - pražský Herbadent a Vítkovice. Na první gól v zápase se moc dlouho nečekalo. Padl už po třech sekundách hry, kdy se po buly trefila Dominika Steinbachová. Nová posila Vítkovic, lotyšská brankářka Lauma Višněvská, určitě netušila, jak rychle se zapíše do historických tabulek. Obdržela totiž nejrychlejší gól v historii české ženské extraligy.

Je nám líto, video expirovalo.
O rekordně rychlý gól se postarala Steinbachová

"Byl to hrozně rychlý gól, nejrychlejší v mé kariéře! Nebyly jsme připravené, udělaly jsme chybu v obraně a pak už jsem jen říkala - panebože, balónek," okomentovala celou situaci Višněvská.

Z pohledu dalšího osudu utkání se jednalo o důležitou branku, Vítkovice totiž poprvé v sezóně prohrály, když nakonec podlehly Herbadentu 2:3. Ten své soupeřky vystřídal na čele extraligové tabulky, kterou nyní vede před Severomoravankami zásluhou lepšího skóre.

Extraliga florbalistek - 15. kolo: Herbadent Praha 11 SJM - 1. SC Vítkovice 3:2 (1:1, 1:1, 1:0), Elite Praha - Sokol Židenice 7:3 (0:1, 2:1, 5:1), FBK Jičín - Tatran Střešovice 5:3 (2:1, 1:2, 2:0), FBS Olomouc - FbŠ Bohemians 1:6 (0:1, 0:3, 1:2), Sokol Královské Vinohrady - FBC Liberec 4:7 (2:1, 2:2, 0:4), FBC Ostrava - Chodov 3:10 (1:1, 1:4, 1:5).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články