Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Děčín rozhodl o své výhře nad Ústím až v samém závěru zápasu

Ústí nad Labem - V dohrávce 20. kola NBL se utkali rivalové ze severu Čech. Vedoucí mužstvo tabulky Děčín nakonec zvítězilo díky přesné trojce v závěrečné sekundě utkání 86:83 a nadále vede soutěž, naopak Ústí se nachází na spodku tabulky na desáté příčce.

Děčínu dnes chyběl zraněný kapitán Houška, ale na půdě desátého týmu tabulky poločas potvrzoval roli favorita a udržoval si mírný náskok. Ve třetí čtvrtině šla ale Sluneta do vedení (ve 28. minutě 59:53) a v závěru byla od vítězství stejně daleko jako Děčín.

Necelé tři minuty před koncem byl stav vyrovnaný 80:80. Po trojce děčínského Vyorala nejprve vyrovnal rovněž střelou z dálky Votroubek, jenže vzápětí ústecký Čarnecký ztratil při útoku míč a hrdina zápasu Vyoral v poslední chvíli rozhodl. Se 24 body byl i nejlepším střelcem televizní dohrávky, kterou v hale sledovalo 1500 diváků.

Vyoral si na rozhodující koš věřil a o míč si řekl. "Zbývaly snad dvě vteřiny, byla to náhoda. Vyhrát mohl kdokoli," řekl. Nejlepším střelcem ústeckého týmu byl Votroubek s 22 body včetně šesti trojek. "Dali jsme do toho všechno. Děčín dal spoustu šťastných košů, což vyvrcholilo na konci," uvedl Votroubek.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články