Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Volejbalisté Liberce získali v Belgii set. Ve skupině E jsou zatím bez bodu

Roeselare - Volejbalisté Dukly Liberec rozjeli nadějně své druhé utkání v Lize mistrů, získali první set v soutěži, ale nakonec v Belgii prohráli s týmem Knack Roeselare 1:3. Ve skupině E jsou bez bodu poslední.

Liberečtí měli výborný nástup. Dařilo se jim tlačit servisem, nahrávač Janouch měl šanci rozehrávat pestrý útok a Dukla vedla 14:9. Po chybách sice dovolila domácím srovnat na 20:20, ale v koncovce byla jistější a úvodní sadu vyhrála 25:22.
 
Nastolené tempo však neudržela. Od stavu 10:10 ve druhém setu se zhoršila na příjmu a Roeselare převzalo otěže utkání. Druhý set Liberec ztratil poměrem 17:25 a jasný se zdál dlouho i třetí set. Český mistr prohrával už 13:18, ale při podání Správky otočil na 19:18, jenomže o naději tým připravily chyby.

Třetí set Liberec prohrál 22:25 a stejně dopadla i čtvrtá sada. Při druhém mečbolu domácí rázně zápas ukončili po špatné přihrávce libereckého Patuchy.
 
Další utkání Ligy mistrů čeká Duklu doma - 3. prosince přivítá italský celek Lube Civitanova, a to opět v hokejové aréně.

Je nám líto, video expirovalo.
Liberečtí volejbalisté nestačili v LM na Roselare

2. kolo volejbalové Ligy mistrů - skupina E:

Knack Roeselare (Belg.) - Dukla Liberec 3:1 (-22, 17, 22, 22)

Sestava a body Liberce: Leikep 6, Patucha 19, Kriško 12, Staněk 8, Janouch, Správka 13, libero Kopáček - Vencovský, Zajíček, Galabov. Trenér: Nekola.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články