Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Florbalistky podlehly i Švýcarsku a skončily poslední

Will (Švýcarsko) - České florbalistky podlehly v posledním utkání na Euro Floorball Tour domácímu Švýcarsku vysoko 0:6 a skončily bez bodu poslední. Svěřenkyně trenéra Miroslava Janovského nenavázaly na druhé místo z listopadového turnaje EFT v Praze a vrátily se v tradičních kláních se Švédkami, Finkami a Švýcarkami na chvost tabulky.

Bezbrankový stav prolomila ve 13. minutě Rüttimannová a brankářku Kubíčkovou před 689 diváky ve Sportparku Bergholz překonaly v úvodním dějství ještě Ulberová a Putziová. Snížit mohla v 29. minutě Urbánková, ale z trestného střílení Schmidové gól nedala.

Horňáková, která v polovině utkání vystřídala Kubíčkovou, poprvé inkasovala 55 vteřin před koncem druhé části z hole Wikiové. Ta se znovu prosadila v 46. minutě a vzápětí dovršila výsledek Martiová z trestného střílení, ke kterému se Švýcarky dostaly ve vlastním oslabení.

Turnaj Euro Floorball Tour žen ve Willu (Švýcarsko):

Švýcarsko - ČR 6:0 (3:0, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 13. Rüttimannová (Martiová), 15. Ulberová (Zwinggiová), 19. Putziová, 40. Wikiová (Rüttimannová), 46. Wikiová (Rüttimannová), 49. Martiová z trestného střílení. Rozhodčí: Kumerdanks, Kristapsons (oba Lot.). Vyloučení: 2:0. Bez využití. Diváci: 689.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články