Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Amstel Gold Race

Češky na EFT znovu prohrály. Od Švédska schytaly osmigólový výprask

Will (Švýcarsko) – Ani druhý duel na Euro Floorball Tour ve švýcarském Willu českým florbalistkám bodový zisk nepřinesl. Po páteční těsně porážce s Finskem Češky nestačily ani na druhý severský tým Švédsko, od něhož schytaly výprask 0:8. V dresu úřadujících mistryň světa zazářila čtyřmi body za dvě branky a dvě asistence Ranja Varliová.

České florbalistky
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Český tým držel do poloviny utkání krok. Ve 13. minutě překonala brankářku Kubíčkovou Fjellstedtová, ale zvýšení náskoku se dočkaly Švédy až v polovině druhé třetiny po trefě Holmbomové. Předtím na přelomu první a druhé části Češky nezužitkovaly přesilovku při trestu Andreasonové.

Seveřanky pak ve druhé třetině přidaly ještě další tři góly, když se dvakrát prosadila Varliová a v početní výhodě při vyloučení Bachmaierové se trefila Krantzová. V závěrečném dějství přidala ještě dvě branky Eiremoovoá a jednu Johanssonová.

ČR - Švédsko 0:8 (0:1, 0:4, 0:3)

Branky a nahrávky: 13. Fjellstedtová (Varliová), 30. Holmbomová (Varliová), 33. Varliová (Edbergová), 36. Krantzová (Wibronová), 39. Varliová (Fjellstedtová), 47. Eiremová (Helinová), 51. Eiremová (Helinová), 53. Delgadová (Wijková). Rozhodčí: Brandle, Niedermann (oba Švýc.). Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Diváci: 356.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články