Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Tango vstoupilo do čtvrtfinále vítězně, Benago porazilo na penalty

Zruč nad Sázavou Futsalisté Tanga Brno porazili na soupeřově hřišti Benago 9:8 a ujali se vedení 1:0 ve čtvrtfinálové sérii. Před utkáním nebyli favoritem  v základní části soutěže totiž prohráli oba vzájemné duely , avšak zápas pro sebe rozhodli v těsném utkání až po penaltovém rozstřelu.

Je nám líto, video expirovalo.
Penaltový rozstřel Benago - Tango Brno a ohlasy obou trenérů

První dva góly vstřelili domácí, když se trefili Amrani a Rodek. Pak ale nastal velký obrat a Tango dvě minuty před koncem díky gólu Milana Svobody vedlo 5:3. Jenže Benago během další minuty srovnalo – nejprve se prosadil Kevin Ramirez a pak vyrovnal svým třetím gólem v zápasu Amrani. 40 vteřin před koncem pak Ramirez z desetimetrového kopu odmítl rozhodnutí v základní hrací době, trefil tyčku, a tak se šlo do prodloužení.

Tam padlo během deseti minut dalších šest branek: Ramirez Benago nádherně přiblížil k vítězství, jenže na druhé straně byl před brankou důrazný Michal Mareš.

Rozhodnout tak musely pokutové kopy, ve kterých se stal hrdinou hostující brankář Kubíček. Nejprve ve třetí sérii nedal Amrani, a pak se netrefil ani Kapeta. Tango Brno vyhrálo ve Zruči nad Benagem 9:8 a vede v sérii 1:0 na zápasy.

Čtvrtfinále play-off první futsalové ligy - 1. zápas:

Zruč nad Sázavou - Tango Brno 8:8 (5:5, 2:0), na pen. 3:4.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články