Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

New Orleans si i bez opor vyšláplo na Toronto

New York – Čekalo se, že si připíší jasné vítězství. Namísto toho však basketbalisté Toronta poprvé v sezoně neuspěli ve dvou domácích zápasech po sobě. Lídr Atlantické divize po sobotní porážce s Atlantou nestačil na oslabené New Orleans a prohrál 93:95. O výsledku rozhodl v předposlední sekundě Tyrek Evans.

Zklamaní basketbalisté Toronta
zdroj: ČTK/AP/ autor: Frank Gunn

Hostům chyběli zranění členové základní sestavy Anthony Davis a Jrue Holiday, přesto se dočkali po šesti porážkách ve vzájemných zápasech s kanadským soupeřem výhry. "Že jsme to dokázali bez Jrue a AD, to pro nás moc znamená," řekl trenér devátého celku Západní konference Monty Williams. Jeho tým si spravil chuť po páteční prohře se slabou Philadelphií, kde také obě zraněné opory chyběly.

"Semkli jsme se jako tým a každý hrál dobře," pochvaloval si Evans, autor 26 bodů. "My se momentálně topíme v bahně," konstatoval kouč Toronta Dwane Casey, jehož tým prohrál posedmé z posledních devíti zápasů. (VIDEO)

Oklahoma po skvělém výkonu přehrála domácí Orlando 127:99. Hráči Thunder ani jednou neprohrávali a už v poločase vedli o 38 bodů. Magic si s inkasovanými 79 body v prvním poločase připsali negativní klubový rekord. Kevin Durant za pouhých 28 minut hry nasbíral 21 bodů, 11 doskoků a osm asistencí. (VIDEO)

Mnohem méně bodů padlo v San Antoniu, kde domácí Spurs porazili Utah 89:69. K pozici nejlepšího střelce zápasu stačilo Tiagu Splitterovi 14 bodů. Jeho spoluhráč Danny Green byl jediným hráčem Spurs, který střílel s úspěšností z pole přes 50 procent. Hráči Utahu na tom ale byli ještě hůř. "Dnes bychom netrefili ani oceán," povzdechl si křídelní hráč Gordon Hayward. Předchozí sezonní minimum Jazzmanů bylo 82 bodů. (VIDEO)

Výsledky NBA

Orlando - Oklahoma City 99:127, San Antonio - Utah 89:69, Toronto - New Orleans 93:95.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články