Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Utkání hvězd ozdobilo několik rekordů, z vítězství se radoval Východ

New Orleans – Rekord v počtu trojek, v počtu košů z pole a také v počtu bodů, kterých padlo hned 318. Utkání hvězd NBA se změnilo ve skutečnou lahůdku pro basketbalové fanoušky. Vítězem 63. ročníku této prestižní exhibice se stal výběr Východní konference, který zdolal Západ 163:155 a dočkal se prvního triumfu od roku 2010.

Kyrie Irving (v tmavém) bojuje o míč v Utkání hvězd
zdroj: ČTK/Xinhua/ autor: Zhang Jun

Cenu MVP pro nejužitečnějšího hráče obdržel teprve jednadvacetiletý rozehrávač Clevelandu Kyrie Irving, jenž k nedělnímu triumfu Východu přispěl 31 body a 14 asistencemi. Jen o bod méně dal další člen vítězného týmu Carmelo Anthony z New Yorku Knicks, který se s osmi úspěšnými trojkami stal novým rekordmanem Utkání hvězd.

Západ ještě ve třetí čtvrtině utkání vedl o 18 bodů, jeho lídry byli Kevin Durant z Oklahomy a Blake Griffin z Los Angeles Clippers, kteří dali po 38 bodech. Griffin s 19 koši z pole rovněž stanovil nový rekord. Na čtvrtou výhru za sebou to ale nestačilo.

"Třikrát nás porazili, tak jsme chtěli vyhrát. Že jsme to dokázali, i když jsme byli o 18 bodů pozadu, je ohromné," řekl LeBron James, autor 22 bodů. (VIDEO)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články