Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Poruba těsně porazila Most a nově vede interligu

Praha - Úřadující mistryně potřetí v sezoně nestačily na své soupeřky a po porážce 24:26 s Porubou klesly na čtvrté místo tabulky. Házenkářky Poruby, které mají jako jediné odehraných všech 15 zápasů, si udržely domácí neporazitelnost a díky zisku dvou bodů se ujaly vedení v interlize.

Házenkářky Poruby
zdroj: ČT Brno

Svěřenkyně trenéra Jána Beňádika potvrdily, že týden před zápasem Challenge Cupu se švédským Höorem nabraly výbornou formu. "Zakládáme si na tom, abychom vycházeli hlavně z obrany a chodili do nebezpečných protiútoků a kontrů. To se nám dařilo," řekl po zápase trenér Poruby Beňádik.

Mosteckým házenkářkám se naopak v novém roce v obraně tolik nedaří. "Tým Poruby dnes chtěl více než my a nebylo to dnes poprvé, kdy soupeř chtěl více než my v poslední době. Víme o tomto problému, pracujeme s ním a celý leden se neodvíjí tak, jak jsme si představovali," posteskl si trenér Mostu Dušan Poloz. "Naše holky nezapomněly hrát házenou, jen zapomněly chtít vyhrávat. Někdy ani slovo 'chtít' nestačí, chybí tam takový náboj jako loni," dodal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih házené Poruba - Most

Interliga házenkářek - 13. kolo:

Partizánske - Jindřichův Hradec 28:20 (15:11) Nejvíce branek: Blažeková 6, Bettáková 5, Hollá 5 - Krupicová 6, Eliášová 5.

Písek - Slavia Praha 25:29 (9:15) Nejvíce branek: Součková 6, Malá 6/4, Michková 5 - Rajnohová 7/1, Stellnerová 6, H. Kutlvašrová 5.

Poruba - Most 26:24 (13:13) Nejvíce branek: Poznarová 9, Adámková 5, Hrbková 4 - Martinková 6, Janoušková 5, M. Vysloužilová a Růčková po 4.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články